ЛУГАНЩИНА. У Сєверодонецьку тиск на журналістів досяг апогею

Відтепер представники засобів масової інформації міста Сєверодонецька, що на Луганщині, не маючи акредитації, не зможуть взяти офіційний коментар у місцевих чиновників. Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної організації Української народної партії.

«Сесія Сєверодонецької міської ради підтримала пропозицію представників Партії pегіонів і затвердила «Положення про порядок акредитації засобів масової інформації», – розповів голова Луганської УНП Валентин ТКАЛИЧ.

За словами ТКАЛИЧА, «рішення міської ради Сєверодонецька, як і тиск на учасників мирних зібрань у День Незалежності – пряме підтвердження тому, що Україна стає авторитарною країною, де лавиноподібний процес згортання свободи слова, переслідування лідерів опозиції та простих громадян – досяг апогею».

«Подібне Положення приймається лише для того, щоб створити список лояльних журналістів для існуючої влади. Партія влади настільки боїться власного народу та незручних запитань, що закручують гайки навіть там, де за них голосували», – робить висновок представник УНП.

Донецька область, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image