КОСТЕНКО: «арифметичне» об`єднання опозиції не буде ефективним"

«В українській політиці повинна з`явитися сильна правоцентристська партія», -- заявив народний депутат України, лідер Української народної партії Юрій КОСТЕНКО в коментарі інтернет-виданню from-ua.com. За його словами, «об`єднання правих політичних сил є найбільш корисним для розвитку України, бо саме праві сили провели успішні системні економічні реформи в посткомуністичних країнах Центральної та Східної Європи, створивши потужну  ринкову економіку та середній клас».

На його думку, «відсутність правої більшості в парламенті та правого уряду протягом усіх 20 років незалежності України не дозволила провести системних ринкових економічних реформ на користь малого та середнього підприємництва, створити умови для формування середнього класу». КОСТЕНКО вбачає «головним завданням української політики – створити умови,  щоб у парламенті з`явилася правоцентристська ідеологія, яка стане на заваді прийняттю популістських рішень, спрямованих на збільшення видатків бюджету, замість створення економічних умов для його наповнення».

«УНП як правоцентристська партія проводить переговори з іншими близькими за ідеологією опозиційними силами, щоб об`єднати їх»,— завив КОСТЕНКО.  За його словами, «таке об`єднання підвищить конкурентоспроможність правих сил в очах виборців, переважна більшість яких сьогодні хочуть мати робоче місце та підвищення зарплати». «Це все праві рецепти виходу з кризи, які необхідно реалізувати через відповідне законодавство»,— підкреслив голова УНП.

На думку КОСТЕНКА, «арифметичне об`єднання критично налаштованих до влади політичних сил не дасть відповідного ефекту». «Просте об`єднання опозиції, яке складається з лібералів – ЯЦЕНЮКА, лівоцентристів, -- БЮТ, інших партій, нічого не дасть щодо принципових змін державної політики  на користь національного виробника та національних інтересів, -- прокоментував ситуацію політик. – Лише за умови укрупнення правих партій в одну — Україна, нарешті, отримає ту політику, яка забезпечить тривале економічне зростання».

Юрій Костенко

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image