Конференція Полтавської обласної організації УНП звернулася до всіх кандидатів в Президенти України докласти зусилля для проведення виборів в один тур

«Сьогодні Україна переживає найважчий час у своїй новітній історії, коли існує реальна загроза втрати не лише територій, але й державності.У східних областях ллється кров, озброєні бандити тероризують населення, руйнують бізнес, величезних збитків зазнає економіка, країну наводнили диверсанти північного сусіда,— йдеться у рішенні.

На жаль, Верховна Рада виявила неспроможність протистояти таким серйозним викликам. Тож край цьому безладу має покласти якнайшвидше обрання проукраїнського і проєвропейського Президента. Ми переконані, що другий тур виборів Україні не потрібен, бо це — ще три тижні хаосу, в якому ми втрачаємо найдорожче — людські життя.

Кандидат від Української Народної партії має всі необхідні фахові й моральні якості для того, щоб очолити державу. Однак нині, заради збереження України, слід відмовитися від зайвих амбіцій. Ми звертаємося до керівних органів УНП, до кандидата на пост Президента України від Української Народної партії Олександра Клименка, а також до інших кандидатів у Президенти із закликом відмовитися від боротьби за цю посаду та підтримати Петра Порошенка як єдиного представника національно-демократичних сил, який має широку підтримку громадян та може виграти вибори уже в першому турі.

Українська Народна партія зробила свій внесок у виборчий процес, делегувавши до виборчих комісій досвідчених та відповідальних своїх представників, які забезпечать проведення чесних виборів. Закликаємо всіх українців згуртуватися навколо спільного кандидата заради порятунку нашої держави».

Полтавська область, УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image