Головою Одеської обласної організації УНП обрано Володимира Кіосака

На конференції Одеської обласної організації Української Народної Партії, що відбулася у суботу 17 травня, було обраного нового голову організації, яким став кандидат фізико-математичних наук Володимир КІОСАК. Обрання голови, відповідно до статуту УНП, відбувалося шляхом таємного голосування.

Новообраний голова Одеської облорганізації УНП Володимир КІОСАК зазначив, що саме зараз, у тій ситуації, що склалася в країні, суспільство потребує зваженої і професійної проукраїнської політичної діяльності, і саме програмні засади УНП, що базуються на концепції розбудови національної економіки відповідно до принципу «Роби, купуй, захищай українське, бо це – твоє!».

— Російська агресія сприяла відродженню у багатьох українців патріотичних почуттів, а тепер варто усвідомити те, що без професійних дій по стабілізації ситуації у країні, патріотичні гасла так гаслами і залишаться. Справжнім патріотом своєї країни є не той, хто говорить про любов до неї, а той, хто докладає зусиль, щоб змінити ситуацію на краще. І саме це і є основною метою Української Народної Партії,— зазначив Володимир КІОСАК.

УНП, Новини з областей, Одеська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image