Галичани обирають державницький та євроінтеграційний вектор — опитування в Івано-Франківську

«Галичани обирають державницький та євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави», – повідомив член Центрального Проводу Української Народної Партії Дмитро ЧУЙКО. За його словами, про це свідчать результати опитування, проведеного сьогодні представниками Івано-Франківської обласної організації УНП.

У четвер, 1 грудня 2011 року, в день двадцятої річниці Всеукраїнського референдуму активісти Української Народної Партії провели моніторинг громадської думки мешканців краю. Партійці з’ясували ставлення Івано-Франківців до теперішньої влади та їхні погляди щодо перспектив подальшого розвитку сучасної України. Опитування проводилось з 12.00 в партійних наметах УНП в центральній частині міста.

Із 113 громадян, які взяли участь у голосуванні, 94,5% сказали, що вони підтримали б незалежність України в разі повторного проведення відповідного референдуму і – 98,1% висловилися за інтеграцію України в Європу. ЧУЙКО зазначив, що результати опитування були цілком прогнозованими, і він не сумнівався в них ще до початку голосування.

Водночас, за словами представника УНП, спостерігається «цікава» тенденція – політику Януковича-Азарова щодо згортання демократичних свобод підтримує та ж кількість респондентів (5,5%), яка б не підтримала незалежність України в разі повторного проведення Референдуму.

«Цей факт свідчить лише про одне – нинішня владна верхівка займається антидержавною та антинародною політикою. Яскравим доказом цього є дії афганців та чорнобильців, які вже скоро з нашою допомогою «пошлють» антидержавну владу у відставку», – наголосив Дмитро ЧУЙКО.

Івано-франківська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image