Запоріжжя. УНП вшанувала пам’ять жертв Голодомору

«Навіть незважаючи на провокаційні заяви комуністичної  партії  з приводу Голодомору та його історичної правдивості, активісти  місцевої ланки УНП вшанували  пам’ять усіх жертв геноциду, який не оминув свої крилом смерті наше рідне місто та всієї України»,— розповідає голова Мелітопольської міської організації УНП, Тетяна Крушельницька.

Голова  місцевої організації УНП виступила  під час урочистостей з промовою та звернулась до людей з проханням  не забувати цю сторінку з життя рідного краю, якою б страшної вона не була. Пані Крушельницька також зазначила, що «подібні акції – це не лише дань загиблим, а й поклик душі, тому у цей пам’ятний день до партійців могли приєднатися всі бажаючі та разом згадати про чорну пляму в історії України, не зважаючи на свій вік та політичні уподобання».

У мітингу-реквіємі взяла участь і  Мелітопольська міська організація, яка  традиційно кожного року не забуває  про цей скорботний для кожного з нас день. «Присутні несли до символічної могили всіх загиблих під час Великого Голоду квіти на та вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто став жертвою геноциду, а багато хто з наших партійців підтримали всеукраїнську акцію «свічка пам’яті» та увечері запалили свічу на підвіконні»,— додала вона.

УНП, Запорізька область

Читайте також: