Володимир Ступак продовжить очолювати УНП на Чернігівщині

24 лютого у Чернігові відбулася чергова звітно-виборна конференція обласної організації Української народної партії. Однопартійці таємним голосуванням обрали головою народного депутата ІV-го скликання Володимира Ступака, який з 4 жовтня 1992 року беззмінно очолює Чернігівську обласну організацію.

Його заступниками обрано Сергія Соломаху та Сергія Чернякова. Обрано також новий склад Проводу та Ради обласної організації, делегатів на ХІV звітно-виборний з’їзд УНП.

 

Делегати конференції критично проаналізували підсумки виборної компанії 2012 року, обговорили шляхи оновлення партії для боротьби за збереження і зміцнення титульної Української нації, її мови та держави, демократичного розвитку, подолання прогресуючої соціально-економічної кризи і зростаючої бідності абсолютної більшості українців за роки трирічної «стабільної» влади коаліції регіоналів і комуністів.

У роботі конференції взяли участь в.о. голови УНП Іван Заєць та член центрального проводу Оксана Старак.

Один із засновників незалежної Української держави Іван Заєць загострив увагу делегатів не тільки на послідовному та наступальному захисті української мови в Україні, а й на збереженні у власності українців рідної землі, яку олігархи та іноземна агентура в під прикриттям оголошеного мораторію на продаж сільськогосподарської землі через так звану оренду паїв, сплановано готує до приватизації. Реалізація цього плану позбавить мільйони українців права бути господарями своїй землі.

Він підкреслив, що сьогодні при владі у державі перебуває антиукраїнська іноземна агентура, яка робить все можливе, щоб парламентські та позапарламентські опозиційні сили були роз’єднані і поборювали один одного. Це – головна запорука збереження цього антинародного режиму. УНП буде діяти спільно із усіма українськими патріотичними і націонал-демократичними силами для порятунку країни, просування України в європейському напрямку.

УНП, Новини з областей, Чернігівська область

Читайте також: