ВІННИЧИНА. Футбольна команда «Оболонь УНП» розпочала з перемоги

На теренах Шаргородщини Вінницької області вже другий сезон поспіль команда «Оболонь УНП» з міста Шаргород є одним з лідерів чемпіонату району. 17 червня 2012 року в першому турі чемпіонату команда здобула перемогу 1:0 над командою «Сокіл — Мурафа».

Перед початком зустрічі на центральному стадіоні міста Шаргорода міською організацією УНП була проведена акція: «Захисти українську мову!», під час якої було встановлено намет для збору підписів та роздано листівки. Гравцям обох команд були пов’язані синьо-жовті стрічки для підтримки цієї акції. Присутні на футбольному матчі з розумінням та підтримкою віднеслися до проведення акції.

Оскільки команду утримує районна організація УНП на чолі з головою  Шаргородської  РО Олександром Стусом вже 2 роки вона рекламує ЗАТ «Оболонь» та власне бренд назви УНП, за що в минулому році команда отримала спортивну форму від народного депутата України заступника голови УНП Олександра Слободяна.

Приємно відзначити, що, коли команда приїжджає в населені пункти району, на грудях футболістів красується назва «Оболонь», а на автобусілоготип УНП.

УНП, Життя партії, Вінницька область

Читайте також: