ВІННИЧЧИНА. Голову Барської райради упіймали на хабарі

Депутати Барської районної ради Вінницької області повинні ініціювати скликання позачергової сесії та розглянути питання про зняття з посади голови та відкликання депутатського мандату Ольги ПОМИЛУЙКО. На цьому наполягає голова Барської районної організації Української народної партії Олег КУЛІНСЬКИЙ, коментуючи інформацію прокуратури області про те, що очільницю райради і водночас голову місцевої організації Партії регіонів спіймали на вимаганні й отриманні хабара.

«Такий вчинок голови райради ПОМИЛУЙКО свідчить, що містечкові чиновники від Партії регіонів, відчуваючи свій швидкий кінець, намагаються всіма правдами й неправдами збагатитися, дбаючи лише про власні інтереси, замість того, аби захищати права громадян»,— зазначив лідер районної УНП.

Довідково. Кримінальну справу (ч. 3 ст. 368 КК України) прокуратура Вінницької області порушила за фактом вимагання й отримання головою Барської районної ради О. ПОМИЛУЙКО хабара в розмірі 8 тисяч гривень від приватного підприємця за укладення договору оренди частини приміщення в районному Центрі дозвілля для проведення ярмарку промислових товарів у вихідні дні. Посадовця з отриманими грошовими коштами було викрито і затримано.

Новини з областей, Вінницька область

Читайте також: