Валентин ТКАЛИЧ: Український парламент перестав бути законодавчим органом

Український парламент перестав бути законодавчим органом. Про це заявив лідер обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ. Такої самої думки і представники Луганської УНП, які вимагають змінити владу, повернути незалежність українському парламенту, бо парламент нинішнього скликання не має права на існування.

«Парламент перестав бути законодавчим органом, адже Закон прийняли в обхід регламенту, без розгляду в комітетах, без обговорення і обліку численних поправок, за закритими дверима, таємно від ЗМІ і громадян. Також під час голосування спікер парламенту ЛИТВИН по-зрадницьки втік, щоб бути начебто непричетним до того ганебного дійства, яке відбулося у Верховній Раді, хоча в дійсності він відповідає за це особисто»,— заявив голова Луганської УНП.

ТКАЛИЧ впевнений, що події в парламенті ще раз засвідчили, як зухвало-відверто влада порушує права громадян, у тому числі право людей здійснювати владу в країні через своїх обраних представників.

Крім того, політик закликає змінити владу, повернути незалежність українському парламенту, що буде чесно по відношенню до громадян України, адже цей парламент не має права на існування.

Новини з областей

Читайте також: