Валентин ТКАЛИЧ: Провладна верхівка усуває з передвиборчої гонки навіть однопартійців

«Провладна верхівка брутально усуває з передвиборчої гонки сильних, достойних однопартійців», – так голова Луганської обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ прокоментував ситуацію, що сталася у Луганську навколо членів провладної партії, які мають бажання і головне – підтримку населення – взяти участь у виборах до Верховної Ради по мажоритарних округах.

Наприклад, селищному голові Володимиру СТРУКУ,  який має колосальну підтримку жителів, бо перетворив колись занедбане селище Ювілейний міста Луганська на «місто-сад»,  закидають факт нецільового використання бюджетних коштів. В Артемівському районному суді міста Луганська вже відбулося судове  засідання,  після якого Володимир СТРУК потрапив до обласної лікарні у вкрай тяжкому стані.

За словами Валентина ТКАЛИЧА, кандидатом від Партії регіонів по 104-му виборчому округу, до якого входить сел. Ювілейний, може стати помічник народного депутата України Олександра ЄФРЕМОВА Володимир ГОНЧАРОВ.

До речі, останні кілька днів у селищі активно збирають підписи на підтримку висування голови селищної ради Володимира СТРУКА у народні депутати України.

Подібна ситуація сталася і з іншим селищним головою – Миколою ГРЄКОВИМ, якому інкримінують хабарництво. Микола ГРЄКОВ – голова Олександрівської селищної ради – також хотів балотуватися по мажоритарці у народні депутати України і також мав вагому підтримку жителів селища Олександрівка. Останнім часом він мав дуже непрості стосунки як з міською, так і з обласною владою. Зараз він знаходиться у СІЗО.

«Схоже, що  партійна верхівка ні перед чим не зупиниться, аби зняти з передвиборчої гонки навіть достойних однопартійців задля того, щоб привести до влади своїх людей, у яких нульова підтримка населення, проте біг-борди з їх зображенням розвішані по всьому місту», – підсумував Валентин ТКАЛИЧ.

Читайте також: