В кінці травня у Полтаві пройшла Школа молодого політика від УНП

26–27 травня пройшла четверта Школа молодого політика від Української Народної Партії. Цього разу на навчання, яке відбулося на Полтавщині, зібрались представники Полтавської, Харківської та Київської областей.

«Важко виділити щось вторинне, що не запам’яталося, або щось, що залишило б по собі негативні враження. Цей захід зібрав доволі цікаву компанію молоді, що мала спільні наміри – здобуття нових знань та навичок, що допоможуть їм у майбутньому та пояснять сучасну ситуацію, яка склалася у світі та Україні»,— розказав учасник Школи Микола Лукієнко.

Протягом двох днів молоді люди занурювались в політику під чітким керівництвом члена Центрального проводу УНП Наталі Погожевої. Вони дізналися про стан сучасної політики, її окремої галузі – аграрної сфери, історію становлення демократії в Україні, мали можливість ознайомитися із технологіями та алгоритмом планування і проведення акцій, їх видами та формами. Особливого колориту навчанню надала зустріч з лідером УНП партії – Юрієм Костенком.

“Навчання молоді є дуже важливим напрямком роботи”,— розказала голова Організаційного комітету Школи молодого політика від УНП Наталя Погожева. За її словами, УНП буде продовжувати організовувати навчання для молодих людей, що планую займатись політикою.

Організаторами та тренерами Школи молодого політика у Полтаві стали Наталія Погожева, Назарій Боярський, Тарас Латуринський, Олександра Матвійчук.

Полтавська область, УНП, Життя партії

Читайте також: