УНП вимагає від Президента звільнити столичного градоначальника

Звільнити Олександра Попова з посади голови Київської міської державної адміністрації за зневагу до держави Україна, регулярне порушення українських законів та Конституції України вимагає від гаранта Конституції Київська міська організація Української народної партії.

 

Після того як Попов категорично відмовився виконувати рішення Київради, ухвалене на вимогу столичної громадськості, група громадських активістів через суд в адміністративній справі № 2а-4500/11/2670 зобов’язала голову КМДА виконувати власні посадові обов’язки.

23 липня 2012 р. КМДА отримала Постанову про відкриття виконавчого провадження, якою головний державний виконавець зобов’язав КМДА виконати згадане рішення суду. Станом на 31 липня, коли вичерпався термін виконання Постанови, КМДА не надала до Державної виконавчої служби жодного документального підтвердження виконання Постанови суду.

Таким чином Київська міська держадміністрація зневажає державну владу в особі суду та Україну, іменем якої виносяться судові рішення.

Довідково. З часу призначення Попова керівником виконавчого органу столиці України, він спромігся знищити низку пам’яток київської старовини, зокрема, Андріївський узвіз:

Після чотирирічної боротьби київської громадськості з київською владою за увічнення пам’яті нашого земляка Василя Стуса шляхом створення скверу його імені, Київська міська рада ухвалила рішення від 26 лютого 2010 року № 13/3451 «Про присвоєння скверу імені Василя Стуса». Тепер два роки громадськість вимагає від столичної влади виконати це рішення Київради.

ПОПОВ не бажає виконувати навіть постанови Державної виконавчої служби! Така зневага до Закону заслуговує тільки на негайну відставку.

УНП, Донецька область

Читайте також: