УНП: «Потенційні економічні втрати від міжнародної ізоляції значно перевищують шкоду, про яку йдеться у вирокові Тимошенко»

«Поряд з Юлією ТИМОШЕНКО на лаві підсудних мав би бути кожен, хто в різні часи зраджував національні інтереси України: підписував Харківські угоди, здавав ядерну зброю, Чорноморський флот, заощадження вкладників Ощадбанку СРСР та активи Радянського Союзу»,— наголошує Українська народна партія у своїй Заяві щодо судового процесу і вироку лідеру «Батьківщини». Водночас УНП вважає його «проявом політичних переслідувань щодо опозиції».

Сьогоднішні події, з точки зору УНП, «створюють умови для міжнародної ізоляції країни, завдають непоправної шкоди її іміджу та ставлять під загрозу підписання угоди про асоціацію з ЄС». «Потенційні економічні втрати від такої ізоляції значно перевищують шкоду, про яку йдеться у вирокові Тимошенко»,—  попереджає УНП.

Українська Народна Партія стверджує: «Якщо маніпуляції із судовою гілкою влади в інтересах однієї політичної сили продовжаться, це призведе до втрати легітимності владної команди і, не виключено, до соціальних заворушень». «Відповідальність за такий розвиток подій у країні повністю нестиме чинна влада»,— акцентують в УНП.

УНП

Читайте також: