УНП: Перед початком Євро-2012 можна очікувати різкого сплеску спекуляції квитками

«Чим  ближче Україна наближається до Євро-2012, тим більше у вболівальників передчуття того, що наші стадіони виявляться напівпорожніми на цих матчах, бо вже зараз велику кількість квитків скупили спекулянти»,— заявляє член Проводу Сумської обласної організації Української народної партії, спортивний журналіст Олександр ГРІНКА.

Представник УНП аналізує інформацію УЄФА про те, що на першій стадії реалізації квитків через мережу Інтернет, було продано понад 30 відсотків місць, хоча деякі джерела стверджували, що  реалізовано 50 і навіть 60 відсотків.

«Уже понад два місяці працює сайт перепродажу квитків, але й на ньому замовлення спрацьовує лише тоді, якщо хтось відмовляється від раніше придбаних квитків,— розповідає Олександр ГРІНКА,— проте в нас усі чекають останніх днів, щоб продати їх удвічі-тричі дорожче». Журналіст, утім, сумнівається, що «пересічний український уболівальник за квиток номінальною вартістю в 700 грн. зможе викласти 2 тисячі — не ті в нас зарплати».

«Тому може трапитись так, що в деяких «фанатів» на руках будуть десятки квитків, але ними так ніхто й не скористається»,— прогнозує він.

«В УЕФА запевняють, що зроблять усе, аби не допустити спекуляції квитками, але там не знають, що Україна — це далеко не та країна, в якій діють чесні правила гри»,— констатує журналіст.

УНП

Читайте також: