УНП: «Місце України у рейтингу «Форбс» – це вирок уряду АЗАРОВА»

Рейтинг авторитетного журналу  «Форбс» засвідчив, що в Україні провалилися  всі реформи ініційовані урядом АЗАРОВА, а держава «на всіх парах» наближається до економічного колапсу. Так експерт з економічних питань, член Правління Української народної партії Борис КУШНІРУК прокоментував четверте місце серед десяти найгірших економік світу, яке Україна зайняла за версією журналу Форбс.

За  словами економіста, «місце України у цьому рейтингу – це справжній вирок уряду АЗАРОВА». «Україна, яка має величезний природній, ресурсний, інтелектуальний та людський потенціал, через недолугу політику виконавчої влади скотилася до рівня країн Тропічної Африки», – підкреслив народний депутат.

«Незважаючи на передвиборчу програму діючого Президента, який обіцяв перетворити державу на «східноєвропейського економічного тигра», України поступово перетворюється в «економічного карлика», де розмір середньої зарплати один з найменших у світі, при цьому, українські мільярдери займають не останні місця у міжнародних рейтингах багатіїв, виводячи свої капітали за кордон», – зауважив КУШНІРУК.

«Тож Віктор ЯНУКОВИЧ, як лідер держави, має повне право відправити у відставку Кабінет Міністрів Миколи АЗАРОВА, який так і не спромігся виконати передвиборчу програму Президента: «Покращення життя вже сьогодні», – КУШНІРУК.

УНП, Новини з областей

Читайте також: