У Рівному підтвердили крах фінансової піраміди «МММ-2011»

Як заявив сьогодні в телефонному режимі прес-службі РОО УНП представник фінансової піраміди «МММ-2011»  в місті Рівному Віталій Осінський, проект офіційно припинив своє існування, виплати не здійснюються, а віднині – він вже не представник «МММ».

— Усі подробиці шукайте на сайті проекту «МММ-2011», мені не дзвоніть, бо я вже не маю до структури «МММ» ніякого відношення. Відповідь на те, чому не виплачуються кошти мені не задавайте, бо юридично я нічого нікому не обіцяв. Усі претензії – до організаторів соціальної мережі, у якій люди один одному позичали  гроші, – заявив колишній керівник Рівненського представництва «МММ-2011».

Зайшовши на головну сторінку сайту фінансової піраміди в розділ «новини» ми не побачили ніяких пояснень відносно припинення виплат в системі та закриття офісу «МММ» як у Рівному (по вул. Котляревського), так і по всій Україні.

Натомість на сайті фігурувала інформація про арешт Сергія Мавроді: «Суд на 5 діб заарештував Сергія Мавроді. На даний момент вводиться стан “Спокою” який передбачений пунктом правил № 22» (В случае возникновения крупномасштабной паники может быть введён режим СПОКОЙСТВИЕ. Выплаты на период действия режима приостанавливаются).

Нагадаємо, за повідомленнями ТСН, з 28 травня у всіх філіях фінансової піраміди «МММ-2011 припинені виплати вкладів». Всі готівкові гроші, що знаходяться в офісах представництв «МММ-2011» в терміновому порядку були вивезені в невідомому напрямку.

У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати вкладів. Як повідомляють десятники і сотники даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди.

P.S. 5 червня один з ошуканих вкладників піраміди МММ-2011 в Сочі (РФ) вистрибнув з вікна 9 поверху і розбився на смерть. Приїхавши на місце події, лікарі швидкої допомоги постраждалому нічим вже не змогли допомогти. Медики констатували миттєву смерть. У загиблого залишилася маленька дитина.

Рівненська область

Читайте також: