У Квасилові вивісили банер провокативного змісту

«Квасилівчани підтримують соціальні ініціативи Президента України»,— такий банер за вказівкою Рівненської райдержадміністрації, розміщений над селищною радою Квасилова. Про це повідомив голова селищного осередку Української Народної Партії Павло ДУТКО. За його словами, цей банер провокативний і не відповідає дійсності.

«Тим, хто причетний до встановлення цього „витвору“ потрібно було вказати прізвища людей, які підтримують соціальні ініціативи президента. Переконаний, таких в Квасилові знайдеться небагато. Писати ж подібні речі від імені усіх квасилівчан – просто некоректно», – зазначив політик.

«Подібний банер з відверто підлабузницьким змістом яскраво свідчить, що влада на місцях у нас ще й досі залишається не українською, а радянською за своєю сутністю та поведінкою. Що ж стосується соціальних ініціатив президента, то це – ніщо інше, ніж черговий передвиборчий піар Партії регіонів, який призведе до зростання рівня інфляції в Україні. Але станеться це уже після виборів», – вважає представник УНП.

Читайте також: