У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ протестують проти відмови міськради перейменувати вулиці

Внести на розгляд сьогоднішньої сесії Дніпропетровської міської ради питання про перейменування вулиць, названих іменами Постишева, Чубаря та Косіора, вимагали під стінами міськвиконкому представники Української народної партії.

15 лютого керуючий справами міськвиконкому Микола ОТЧЕНКО завірив мітингувальників, які прийшли до міської ради, що це питання обов’язково буде розглянуто, проте через кулуарні інтриги його знову не включили до порядку денного.

Оскільки питання вже вдруге знімають з розгляду в останню мить, голова Дніпропетровської організації Української народної партії Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ припускає, що «більшість депутатів готові проголосувати за перейменування, тому відверті сталіністи  вдаються до кулуарних інтриг».

Виступаючи на мітингу, СОКОРИНСЬКИЙ назвав ганьбою той факт, що «в козацькому краю, де постала Січ, досі немає вулиць героїв нашого народу».

«Причина цього криється в тому, що українці не спромоглися обрати в Дніпропетровську українську владу»,— наголосив політик та закликав усі патріотичні сили до єдності.

Дніпропетровська область

Читайте також: