ТКАЛИЧ: «З приходом до влади Партії регіонів країна все більше нагадує Україну 90-х років»

«З приходом до влади Партії регіонів складається враження, що ми повернулися в «лихі» 90-і»,— так нинішню ситуацію в Україні охарактеризував голова Луганської обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ, коментуючи опубліковану провідним німецьким виданням «Der Spiegel» інформацію про рейдерське захоплення готелів у Києві.

«Якщо характерною рисою 90-их були розбій і грабіж, то нині це рейдерство, причому на більш серйозному, можна сказати, державному рівні, і це шокує міжнародну громадськість»,— каже ТКАЛИЧ.

Він нагадує, що повідомлення про те, як злочинці з палицями і щитами штурмували кілька київських готелів з метою їх подальшого контролю, сколихнуло Європу. У результаті контракти, укладені напередодні Євро-2012 між цими готелями та німецькою туристичною фірмою «TUI», були розірвані, а ціни значно підняті.

«Показово, що співробітники цієї турфірми навіть не мають наміру судитися, бо шанси на успіх, за їхніми словами, дуже малі через корумпованість українських судів,— констатує лідер Луганської УНП.— Усе це не додає оптимізму ані українцям, ані західним уболівальникам, яким європейські високопосадовці не радять їхати в Україну».

Новини з областей

Читайте також: