СУМЩИНА. УНП підтримує ініціативу міського голови Тростянця про розпуск міської ради

У Сумській обласній організації Української народної партії підтримують ініціативу міського голови Тростянця Юрія БОВИ, який пропонує провести референдум про розпуск Тростянецької міської ради.

Це рішення мер прийняв після того, як 27 березня депутати від більшості у черговий раз зірвали сесію міськради: до сесійної зали прийшли тільки 16 депутатів, і через відсутність кворуму засідання не відбулося.

Оскільки рада не працює, не вирішуються важливі питання для міста, то тростянчани мають висловити своє ставлення до такої позиції депутатів, вважають в УНП.

Питання про референдум буде винесене на сесію міської ради 10 квітня. Якщо ж її знову зірвуть, міський голова планує звернутися до Верховної Ради з проханням призначити в місті нові вибори або провести референдум.

На сьогодні ж тільки тверда позиція мера не дозволяє нинішній біло-блакитній владі Сумщини повністю взяти райцентр під свій контроль, переконані в УНП.

«Спроби усунути мера з посади поки що провалюються, і це ще більше злить керівництво області, яке робить усе для того, аби перед парламентськими виборами місто було під їхньою зоною впливу»,— підсумували в сумській УНП.

УНП, Сумська область

Читайте також: