СУМЩИНА. Мережевий підкуп виборців повертається

«Влада  в Сумській області  вже сьогодні починає готуватись до широкомасштабних фальсифікацій на майбутніх парламентських виборах»,— про це заявив голова обласної організації Української народної партії Сергій БУТКО.

Він повідомив, що минулого тижня до обласного  центру прибув скандально відомий творець мережевої системи підкупу виборців Микита ГРОМИКО, який «прославився» на всю країну на минулих виборах до місцевих органів влади в Сумській області. «Поважного» гостя на залізничному вокзалі зустрічав сам радник губернатора.

«Людина, яка б мала сидіти в тюрмі за фальсифікації, сьогодні спокійно роз’їжджає Україною, пропонуючи нові схеми одурення виборців»,— зазначив представник УНП. За його словами, «мало того: його на найвищому рівні приймають представники влади».

«Такими діями вони нахабно демонструють, що їм абсолютно начхати на реакцію громади. Й надалі вважаючи виборців просто за «бидло», представники президента на місцях будуть безкарно творити все, що їм заманеться»,— переконаний БУТКО.

Новини з областей, Сумська область

Читайте також: