СУМИ. Міська влада неспроможна знайти потенційних орендарів земельних ділянок — УНП

На  виставлену на торги сумську землю міська влада не може знайти навіть потенційних орендарів. Це свідчить про неефективність роботи чиновників, заявляють у Сумській міській організації Української народної партії.

«Із 12 ділянок в оренду не віддали жодної, бо грошовитих бажаючих так і не знайшлося. Аналогічна ситуація і з продажем землі: на ньому місто хотіло заробити три мільйони гривень, а натомість у місцевій скарбничці — лише третина»,— розповів голова міської організації УНП Сергій ТОКАР.

«Керівництво міста  запевняє, що в усьому винне скрутне фінансове становище можливих покупців, однак чомусь не говорить про безініціативність працівників профільного управління міської ради та їх неефективний менеджмент»,— зауважує представник УНП.

Також, переконаний Сергій ТОКАР, влада  приділяє мало уваги пошуку незаконних користувачів землею, адже «було достатньо випадків, коли люди користувалися земельними ділянками без оформлення договорів, або ж договори були, але не відповідали чинному законодавству».

УНП, Сумська область

Читайте також: