СОКОРИНСЬКИЙ: Україна отримає дешевий газ лише коли підвищить плату за оренду ЧФ РФ

«Дай Сатані палець, він усю руку відкусить», – так голова Дніпропетровської організації Української народної партії Анатолія СОКОРИНСЬКИЙ прокоментував пропозицію голови «Газпрому» Міллера, аби Україна будувала відносини з «Газпромом» за тією ж схемою, що й Білорусь.

На думку політика, підтвердилися попередження УНП щодо передвиборчих обіцянок Партії Регіонів: «дешевий газ за дружбу з Росією». «Нинішня антиукраїнська влада отримала те, що завжди отримували ті, хто набивався на дружбу з Росією: дешевого газу немає і не передбачається, а все навпаки, Росії вже мало кабальних харківських угод, вона хоче ще більшого», – підкреслив голова обласної УНП.

«Ми можемо отримати порівняно дешевий газ лише тоді, коли почнемо по-справжньому розробляти власний газ та альтернативні енергоносії, коли у відповідь на кожне підвищення плати за газ буде підвищуватися плата за оренду землі ЧФ», – наголосив Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ. «І в політиці, і в бізнесі поважають лише одну мову – мову сили, а там, де бізнес і політика переплелися, то тим більше», – підсумував голова Дніпропетровської УНП.

Читайте також: