СОКОРИНСЬКИЙ: «Припинення виплат допомоги одиноким матерям – іще один акт геноциду»

Ще  одним актом геноциду власного народу назвав голова Дніпропетровської обласної організації Української народної партії Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ  внесений Президентом ЯНУКОВИЧЕМ, законопроект, згідно з яким припиняється виплата допомоги забезпеченим одиноким матерям. На переконання політика, критерії, за якими збираються визначати рівень забезпеченості, дуже занижені.

«Допомогу не надаватимуть матерям, які мають  кондиціонер, і це при тому, що понад 80% дітей народжуються з хворобами, і багатьом із них кондиціонер потрібен, – обурюється СОКОРИНСЬКИЙ.— Або тим, у кого новий велосипед, і це тоді, коли рідко в якого високопосадовця автомобіль коштує менше, ніж його зарплата за кілька років».

«А  положення про те, що чиновники  винюхуватимуть, чи немає в жінки  партнера, просто приголомшує! Може, Партія регіонів збирається свічку тримати?» — запитує лідер Дніпропетровської  УНП.

На  думку політика,  ухвалення такого закону стане «ударом по відновленню нації, адже десятки років народжуваність в Україні зменшувалася, і тільки після запровадження Президентом ЮЩЕНКОМ пристойної допомоги при народженні дитини вона почала зростати».

Читайте також: