РІВНЕ. Міські депутати, які можуть дозволити собі купити гелікоптер, виписують газети за державний кошт

Кошторис  видатків для забезпечення депутатської діяльності на 2012 рік, згідно з  яким депутати Рівненської  міської ради виділили собі близько 135 тисяч  гривень, можна було б скоротити удвічі, переконаний заступник голови Рівненської міської організації Української народної партії, член Центрального проводу УНП Олександр ДЖИГИРЕЙ.

Політик не розуміє, «навіщо витрачати державні кошти на аудіокасети, які вже десять років ніхто у світі не використовує, а в Рівному їх навіть не продають». Окрім того, на його думку, за 18 тисяч гривень, передбачених на витрати, пов’язані з використанням та обслуговуванням техніки, можна було б придбати 30 нових принтерів.

«Також мені незрозуміло, навіщо держава витрачатиме тисячі гривень на передплату періодичних видань для депутатів, які й так не є бідними людьми,— каже представник УНП, нагадуючи, що міських обранців  – це успішні бізнесмени, серед яких є й мільйонери.

«Подивіться лишень на автомобілі, які стоять біля Рівнеради в день засідання сесії – кожен із них вартує не менше 80 тисяч доларів. А 46-річний бізнесмен Юрій РОМАНЕНКО нещодавно придбав собі гелікоптера і тепер облітає ним сім тисяч гектарів своєї землі. Невже він не випише собі газету чи не купить канцелярських товарів за свої гроші?» — запитує  Олександр ДЖИГИРЕЙ.

Новини з областей, Рівненська область

Читайте також: