Представники «Нашої України» відзначили День незалежності у Житомирі

У Житомирі в День Незалежності «Наша Україна» закликала патріотичні сили до консолідації зусиль в боротьбі з антиукраїнськими викликами сьогодення. Двадцять першу річницю Незалежності «Наша Україна» традиційно відзначила урочистим зібранням та покладанням квітів до пам’ятників нашим славним співвітчизникам, борцям за волю України Тарасу Шевченку та В’ячеславу Чорноволу.

«Попри те, що сьогодні через складну економічну, соціальну та політичну ситуацію частина українців починає зневірюватися в ідеалах своєї нації, маємо усвідомлювати і пам’ятати: День Незалежності – найбільша подія в історії України ХХ сторіччя»,— наголосив у вітальному слові заступник керівника Житомирського ОВШ «Наша Україна» Володимир КРАСОВСЬКИЙ.

Нагадавши про «сумні реалії сьогодення щодо економічного становища та загроз українській державності», він закликав «усі патріотичні демократичні сили діяти злагоджено і консолідовано». «Це єдиний спосіб і єдина можливість дати сьогодні гідну і остаточну відсіч антиукраїнським викликам та стати на шлях розбудови демократичної, правової, національної, соціальної держави – Незалежної України»,— підкреслив представник «Нашої України».

Новини з областей, Житомирська область

Читайте також: