Після прем’єрських прочуханів мер СУМ співає дифірамби ЯНУКОВИЧУ

Після публічних прочуханів від прем’єр-міністра за висловлювання  проти втручання  держави у формування цінової політики на житлово-комунальні послуги,  міський  голова Сум Геннадій МІНАЄВ став співати  дифірамби Президентові країни. Як розповіли в Сумській обласній організації Української народної партії, 25 січня на сесії міськради мер назвав Віктора ЯНУКОВИЧА великим патріотом України, який  перешкоджає перетворенню нашої держави на один із  федеральних округів Росії.

«Є  шанс, що Україна стане південно-західним федеральним округом, і цьому перешкоджає тільки одна людина – Президент. У мене є в Москві людина, яка працює в дуже високому відомстві. Він говорив: ми думали що націонал-патріот – це ЮЩЕНКО. Ми помилялися: виявилося, що Віктор Федорович ЯНУКОВИЧ – іще більший патріот, ніж Ющенко»,— процитував слова мера голова управи обласної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.

«Варто  нагадати, що свого часу пан МІНАЄВ був одним із найяскравіших місцевих «помаранчевих» лідерів і завзято  захищав свободу від того ж таки ЯНУКОВИЧА на Майдані, за що сумчани згодом обрали його мером. А сьогодні він уже не знає, як підлабузнитися до нового вождя»,— підсумував представник УНП.

Сумська область

Читайте також: