Опозиція не знайшла Януковича в АП

Лідери опозиції залишили адміністрацію президента. Про це повідомляє пресс-служба Батьківщини. За словами лідера цієї фракції Арсенія Яценюка, коли лідери опозиції і депутати підійшли до будівлі, до них вийшов комендант і повідомив, що в адміністрації нікого немає.

Яценюк пояснив, щоб опозиція ходила до адміністрації президента, аби перевірити, де перебуває президент Віктор Янукович. Президента в адміністрації знайти не вдалося, розказав він.

Лідери опозиції залишили адміністрацію президента.

Про це повідомляє пресс-служба Батьківщини.

За словами лідера цієї фракції Арсенія Яценюка, коли лідери опозиції і депутати підійшли до будівлі, до них вийшов комендант і повідомив, що в адміністрації нікого немає.

Яценюк пояснив, щоб опозиція ходила до адміністрації президента, аби перевірити, де перебуває президент Віктор Янукович. Президента в адміністрації знайти не вдалося, розказав він.

Раніше повідомлялося, що президент України Віктор Янукович вирушив з візитом до Китаю. За даними сайту Flightradar24.com, він вилетів у Китай сьогодні о 7:15 за київським часом.

Керівник Батьківщини підкреслив, що на будівлі АП висить табличка з надписом «ремонт».

За інформацією Інтерфакс-Україна більшість мітингувальників пішли з вулиці Лютеранської і повертаються на майдан Незалежності.

Зараз біля під'їзду до АП перебувають кілька десятків опозиціонерів, які планують за дорученням лідерів опозиції створювати блокаду підходів до адміністрації президента.

Навпроти рядів службовців внутрішніх військ з металевими щитами, з боку Лютеранської стоїть мікроавтобус із символікою Батьківщини та звуковою апаратурою, чутно голосну музику.

На вул. Інститутській залишаються кілька сотень учасників акції, їх кількість поступово зменшується.

Перед мітингувальниками виступили Яценюк і лідер партії УДАР Віталій Кличко, які закликали присутніх не розходитися і продовжувати протест проти дій влади. При цьому вони просять не піддаватися на провокації.

Мітингувальники скандують «Зека геть!».

Дайджест

Читайте також: