Олександр Клименко та УНП підтримали Турнір з плавання серед дітей-інвалідів

Українська Народна Партія підтримала організацію ІХ-го Міжнародного Турніру з плавання серед дітей-інвалідів на призи Героя України, шестикратного чемпіона Паралімпійських ігор Віктора Смирнова.

«Проблема інвалідів в Україні не обмежується лише держфінансуванням, якого завжди не вистачає. Більшість міських комунікацій,— підходи та під`їзди до будівель, ліфти, сходи, дороги,— не пристосовані не лише для людей з особливими потребами, а й часто, навіть, для громадян похилого віку. Держава має контролювати міське будівництво, враховуючи інтереси таких людей,» — заявив голова Української Народної Партії Олександр Клименко

Також однією з головних проблем людей з особливими потребами Олександр Клименко вважає далеко не найкраще середовище для соціальної адаптації. «Таким людям складно отримати освіту та роботу на рівні звичайних громадян. У нашому суспільстві чомусь прийнято не помічати цих болючих питань»,— зазначив голова УНП. 

Олександр Клименко впевнений: «коли держава неспроможна виконати свої зобов’язання, руку підтримки цим людям має проcтягнути суспільство». На думку голови УНП,  Віктор Смирнов, з яким політик давно, «своїм прикладом довів, що в Україні люди з особливими потребами – це й люди з особливими можливостями. Наші параолімпійці – гордість держави. І ми маємо робити все, щоб і вони могли пишатися своєю країною.»

УНП

Читайте також: