Новий голова УНП представив команду політиків-практиків

Нові обличчя УНП представив сьогодні на прес-конференції в УНІАН новообраний голова партії, народний депутат минулого скликання, заступник голови Донецької облдержадміністрації 2005–2006 рр. Олександр КЛИМЕНКО.

«Донецька команда» складалась з бізнесменів і управлінців, представників Полтавщини – Сергій СОЛОВЕЙ, Рівненщини – Світлана НІКОЛІНА, Тернопільщини – Тарас ПАСТУХ, Миколаївщини – Олексій МІРОШНИЧЕНКО, Києва – Наталія ПОГОЖЕВА. «Ця команда прагматиків-практиків надасть нову якість українській політиці»,— запевнив КЛИМЕНКО.

Він також повідомив журналістам про причини зміни керівництва:  «Після рішення про об’єднання з РУХом в УНП виникла правова колізія: на той момент в партії не було повноправного голови, а отже рішення про самоліквідацію партії було таким, що неможливо реалізувати». «Суботній з’їзд вирішив це питання, обравши нове керівництво, і водночас підтвердив прагнення УНП об’єднати зусилля з іншими українськими партіями правого флангу: РУХом, «Нашою Україною», Конгресом українських націоналістів, «Собором» та іншими»,— розповів політик.«Сьогодні основним завданням УНП є створення потужного правого об’єднання, яке надасть українській політиці нову якість»,— наголосив КЛИМЕНКО.

УНП, Життя партії

Читайте також: