Луганська УНП вшанувала пам'ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни

22 червня – у день пам'яті і трауру — представники опозиції, а саме Луганські обласні організації УНП, «Фронту змін», «Батьківщини», «Просвіти» —  вшанували пам'ять загиблих воїнів.

71-у річницю початку Великої Вітчизняної війни учасники акції, яка пройшла в сквері Пам'яті міста Луганська, вшанували загиблих солдат хвилиною мовчання. По загиблих воїнах священиками УПЦ КП був відслужений молебень, присутні запалили свічки, поклали квіти.

І що цікаво, опозиційні сили Луганщини цьогоріч у День траура зібралися виключно під державними прапорами, чого не можна сказати про провладну партію і їх молодіжну організацію,  які день траура перетворили на чергову виставу зі всьома атрибутами».

Дійство почалося 04.00 на Площі Великої Вітчизняної війни біля меморіального комплексу «Пілон Слави». В ході акції представники Луганської обласної молодіжної ради, делегація Всеросійської молодіжної громадської організації «Молода гвардія Єдиної Росії» м. Москви, ветерани ВВВ розтягнули стометрову георгіївську стрічку вздовж меморіальних комплексів.

Крім того, учасники мітингу поклали квіти до «Пілону Слави», меморіального комплексу невідомому солдату та пам'ятника «Жителям Луганщини, полеглим від рук карателів-націоналістів з ОУН-УПА».

Після завершення акції учасники вирушили на кордон з Російською Федерацією для участі у молодіжних заходах «Молодь України і Росії — без кордонів» і «Молодь України і Росії — без фашизму і екстремізму».

УНП, Луганська область, Війна

Читайте також: