УНП: Луганщина стала одним з найгірших регіонів для життя через непрофесіоналізму влади

Низький рівень життя місцевого  населення є наслідком  непрофесіоналізму місцевої влади, заявляють у Луганській обласній організації Української народної партії, коментуючи повідомлення журналу Weekly.UA про те, що в Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях зафіксований найнижчий рівень якості життя серед усіх регіонів України. Рейтинг українських регіонів «Де в Україні жити добре» складений Міжнародним центром перспективних досліджень за підсумками 2010 року.

«Східні області країни, хоч і заробляють більше за інших, всупереч поширеній  думці не можуть забезпечити високих  стандартів життя місцевого населення. У цих регіонах проблеми із злочинністю, найвищий рівень розповсюдження важких захворювань і незадовільна екологія», –сказано в матеріалі журналу.

В УНП додають, що «те ж саме стосується всього: і медичного обслуговування, і освіти, і комунальних служб, коли в центрі Луганська по вулиці Шевченка вже два будинки знаходяться в аварійному стані». Також, на думку представників УНП, безліч проблем накопичилось у транспортній галузі міста: корупція, погана організація перевезень, низька безпека і висока вартість проїзду.

«Такі висновки експертів, на жаль, уже нікого не дивують, бо краще за все у луганської влади виходить зустрічати патріарха сусідньої держави, проводити антифашистські форуми, демонстрації, відкривати пам’ятники «жертвам ОУН-УПА» або до дір з року в рік затирати пам’ять «Молодої гвардії» заради секундної радості виборців похилого віку, які не повністю адаптувалися до нового соціально-політичного устрою в країні після розпаду СРСР»,— підсумували в Луганській обласній організації УНП.

УНП, Луганська область

Читайте також: