ЛУГАНСЬКА УНП: Потужного вітру, який би зривав банер регіоналів, у місті не було. Відео

«Досконале володіння мистецтвом брехні — єдине, в чому партії влади поки що немає рівних»,— так у Луганській обласній організації Української народної партії прокоментували заяву Луганського міськвиконкому про те, що під час святкування Дня міста банер із логотипом Партії регіонів зі сцени демонтували через сильний вітер, а не через відмову соліста групи «Океан Ельзи» Святослава ВАКАРЧУКА виступати під символікою регіоналів.

Представники УНП констатують, що «на відео потужного вітру, який би зривав банер, не помічено, а от робітника, який відрізає шматок зі словами «Партія регіонів» – видно чудово».

«У Луганську всі так звикли до «регіональної» символіки, що зовсім не звертають на неї уваги, а от ВАКАРЧУК відмовився виступати на сцені, прикрашеній логотипом Партії регіонів,— зазначають у луганській УНП.— Ця новина з’явилася в Інтернеті, ставши топовою, а користувачі всесвітньої мережі висловили шану й подяку співакові».

Довідково. Як повідомили 11 вересня центральні і регіональні ЗМІ, логотип Партії регіонів, що прикрашав сцену, відрізали за наполяганням лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, який відмовився співати під цією символікою. Наступного дня заступник міського голови Луганська О. ТКАЧЕНКО на брифінгу в Луганській міській раді спростував цю інформацію, заявивши, що «на День міста банер із символікою Партії регіонів почав обриватися через вітер; щоб запобігти падінню, його довелося зняти».

УНП, Новини з областей, Луганська область

Читайте також: