Луганська УНП наполягає на поверненні «Луганськводи» в комунальну власність

Підприємство «Луганськвода» має бути повернене у комунальну власність. Про це заявив голова Луганської УНП Валентин ТКАЛИЧ, коментуючи повідомлення, що рекламні оператори відмовилися розміщувати білборди Луганського обкому Комуністичної партії України з вимогою притягнути до відповідальності керівників ТОВ «Луганськвода».

«Втім,— додає представник УНП,— представники рекламних агентств свою відмову пояснюють наполегливими рекомендаціями працівників Луганської облдержадміністрації та облради не вивішувати білборди, на яких зазначений чинний в Луганську тариф (8 грн. 96 коп.) і висунуто вимогу залучити «Луганськводу» до відповіді!».

«Отже,— зазначив ТКАЛИЧ,— Луганська УНП вкотре вимагає повернути  підприємство в комунальну власність, а також наполягає на звіті концесіонера. У разі відмови або будь-яких інших перешкод з боку концесіонера або провладних структур, як це ми сьогодні бачимо, мешканці можуть сміливо робити висновок: інтереси «Луганськводи» спільні з інтересами керівництва Луганської області».

Довідка. ТОВ «Луганськвода» в жовтні 2007 року при повній підтримці губернатора і голови облради було передано в концесію російській компанії, зареєстрованої в офшорній зоні.

УНП, Луганська область

Читайте також: