ЛУГАНСЬК. Влада застосовує адмінресурс, аби не дати провести референдум про відставку депутатів міськради і мера – УНП

Влада Луганська застосовує адмінресурс, щоб завадити створенню ініціативних груп громадян для збору підписів з проведення референдуму за відставку депутатів міськради і міського голови, регіонала Сергія КРАВЧЕНКА. Про це заявляють у Луганській обласній організації Української народної партії.

Як повідомили представники УНП, днями в луганському готелі «Ініціал» було зірвано збори громадськості, на яких мали утворити ініціативні групи. За годину до початку реєстрації учасників усі місця в залі готелю, розрахованому на 200 осіб, зайняли прихильники мера КРАВЧЕНКА, що не дозволило провести зібрання. Спеціально звезені туди люди були агресивно налаштовані та брутально висловлювались на адресу учасників зборів, які виступали за відставку мера. Серед провокаторів були працівники заводу «Маршал», що належать представникові Партії регіонів ГОРОХОВУ, співробітники його виборчого штабу, працівники держустанов.

Наразі збір підписів за проведення референдуму відкладено, а його ініціатори готують для міськвиконкому нове повідомлення про проведення заходу. Луганська УНП звернулася до всіх луганчан, незалежно від політичних поглядів, з проханням підтримати цю ініціативу.

В УНП вважають, що «такими нахабними діями влада себе дискредитує, а застосування адмінресурсу означає, що вона боїться людей».

«Тому ми маємо організуватись, адже лише організований спротив громади дасть можливість відправити у відставку депутатів і міського голову КРАВЧЕНКА»,— наголошують у луганській УНП.

УНП, Новини з областей, Луганська область

Читайте також: