ЛУГАНСЬК. Влада обмежила доступ громадян до міськвиконкому

«З  нового року представникам  громади стане  ще складніше бути почутими міською  владою Луганська»,— так у Луганській обласній організації Української народної партії  прокоментували нововведення, які обмежують вхід до міськвиконкому.

Якщо  раніше від мешканців міста не вимагали жодних документів для відвідування чиновницьких кабінетів, то з 1 січня 2012 року громадяни зможуть зайти до будівлі за спеціальними перепустками при наявності паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу, а відвідуваність враховуватиметься в спеціальному журналі обліку.

За  словами партійців, «відгородитися від наполегливої уваги луганчан міська рада намагається не вперше». Так, наприкінці жовтня депутати обмежили доступ на сесії Луганської міської ради, вимагаючи від представники громади, які бажають бути присутніми на засіданні, подання письмової заяви.

Хоча влада пояснює подібні заходи прагненням створити сприятливі умови для роботи  співробітників міського апарату та запобігти порушенням  громадського порядку, в Луганській УНП переконані: місцеві депутати «давно намагаються обмежити в правах громаду міста і тим більше не пускати на сесії міськради луганчан, які ставлять незручні питання або виступають проти рішень, які майже одностайно підтримуються «слугами народу».

Новини з областей, Луганська область

Читайте також: