Кримські регіонали захопили під офіс комунальну аптеку

«Кримські регіонали зухвало продовжують наступ на медичні  бюджетні заклади»,— так голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН прокоментував інформацію порталу «Крым без цензуры» про те, що в Сімферополі по вулиці Трубаченко, 11 замість бюджетної аптеки № 145 в приміщенні влаштувалася регіональна партійна приймальня.

Політик розповів, що «в цій аптеках готували для сімферопольців по рецептах різні ліки і два роки тому міський голова, представник Партії регіонів, закрив цю аптеку на реконструкцію. Тоді він запевнив громадськість, що гроші з бюджету спрямовані, саме на ремонт цього, необхідного місцевим мешканцям, медичного закладу. Проте сталося не так як мовилося, звичайна практика Партії регіонів – пообіцяти означає не виконати, а навпаки, обдурити довірливих людей. Тому отримуйте без будь-яких пояснень замість аптеки партійну структуру регіоналів, нову «громадську приймальню». Після того, як громадським активістам функціонери приймальні відмовилися пред'явити документи, що свідчать, на якій підставі вони зайняли приміщення, обурені сімферопольці провели акцію «Спасибо за бесПРедел»».

«Регіональні функціонери не враховують той факт, що їх популярність через такі вчинки різко падає і тому такі коштовні чудові таблички з написом «Партія Регіонів» вже просто дратують кримчан, які з їх прихильників стрімко перетворюються на відвертих опонентів.»,— зазначив Олег ФОМУШКІН.

Крим

Читайте також: