Кримські чинуші знову «відмивають» гроші — ФОМУШКІН

Ще не минув місяць після оприлюднення кримською прокуратурою інформації про корупцію в державних ешелонах Криму, як виникла нова гучна справа про «відмивання» кримськими служаками  грошей, що надані для ремонту лікарні – розповідає голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН.

Політик нагадує, що на початку квітня заступник прокурора Криму Володимир МАРАЧ доповів, що  через злочинні дії з боку посадовців завдано збитків на суму 7,2 млн. грн. Слід пригорнути увагу  до Міністерства освіти, науки та спорту Криму, що закупило спортобладнання для шкіл на суму понад 530 тис. грн, що оцінюється як заподіяний державі збиток.

«Освітянські корупціонери «надихнули» на активні дії  медичних. Так одна сімферопольська фірма  уклала договір на капітальний ремонт  хірургічного корпуса лікарні. З державного бюджету було виділено більш 12 мільйонів гривень. Проте, чиновники розцінили їх як прекрасний привід для власного збагачення.  У результаті зловживання службовим становищем та підробки документів при складанні акту виконаних робіт, чиновниками були незаконно витрачені бюджетні кошти на суму більш 560 тисяч грн. Через таку діяльність державі нанесено збиток в особливо великих розмірах» — доповідає Олег ФОМУШКІН.

Озираючись на поведінку нинішнього очільника української влади кримські службовці зухвало продовжують  «відмивати» великі суми грошей на ремонтах лікарень, навчальних закладів, дитячих майданчиків, доріг тощо. Стає очевидним, що лише заміна цієї корумпованої влади надасть певний поштовх для викоренення таких  злочинних антинародних явищ в українському суспільстві.

Крим

Читайте також: