КРИМ. Урочисто відкрита наприкінці січня школа вже розвалюється

«Яскравим прикладом роботи влади для людей» назвав голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН добудову школи-гімназії № 2 в райцентрі Леніно, яку урочисто відкрили наприкінці січня, а в березні виявилося, що вона вже розвалюється.

За словами політика, тендер у 75,5 млн. грн. на добудову школи традиційно виграла фірма «Консоль–строй ЛТД», яку пов’язують із головою Верховної ради Криму Володимиром КОНСТАНТИНОВИМ. Урочисте відкриття відбувалося за участі голови Ради міністрів та спікера кримського парламенту. Після цього більше місяця її продовжували оздоблювати і нарешті минулого понеділка, школа прийняла школярів.

«Крім численних недоробок будівельників, вражає неприпустима економічність у використанні дешевих неякісних будівельних матеріалів,- каже лідер кримської УНП.— Не встигли школярі увійти до омріяної нової школи через найдешевші фанерні двері по скріпленому звичайним скотчем лінолеуму, як побачили, що зі стін відпадає штукатурка, сиплеться крейда, скрізь проглядаються мікротріщини, облицювальна плитка полупилася, а на сходах плитка явно відійшла. До школи можна потрапити лише через вхід з тилу, бо центральний чомусь закритий. З фасаду відпав великий шматок штукатурки – от такий обдертий вигляд сучасної будівлі «константиновської» фірми».

«Для себе влада так не будує. А подібною роботою вона демонструє неповагу та наплювацьке ставлення до людей, яких сама й називає «бидлом» або «козлами, що заважають їй жити»,— підсумував Олег ФОМУШКІН.

Крим

Читайте також: