Керманич СУМЩИНИ «завалив» роботу в області – УНП

«Голова Сумської облдержадміністрації Юрій ЧМИР повністю «завалив» роботу в області»,— так  у Сумській обласній організації Української  народної партії прокоментували 24-у позицію керманича Сумщини в рейтингу губернаторів, оприлюдненому газетою «Коментарі».

«Падіння темпів  будівництва, високий рівень заборгованості із зарплат, слабка динаміка роздрібної торгівлі – ось неповні результати його «плідної» діяльності,— каже голова управи обласної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.— Якщо в 15 регіонах борги із зарплати скорочувалися, то на Сумщині зросли аж на 1,4 млн. грн. Крім того, в області найбільша заборгованість місцевих бюджетів із субсидій перед організаціями, що надають житлово-комунальні послуги населенню та найнижча серед регіонів України народжуваність».

В обласній УНП наголошують на стрімкому  падінні рейтингу голови ОДА, оскільки ще за підсумками першого півріччя Ю. ЧМИР був на 12-й сходинці.

«Про те все це,— зауважує Віталій ВОЛОЩУК,— абсолютно не заважає очільнику області заявляти з екранів телевізорів і шпальт газет, що область стає ледь не епіцентром багатого і безтурботного життя в Україні».

УНП, Сумська область

Читайте також: