Івано-Франківська УНП переобрала АНУШКЕВИЧУСА очільником організації

В неділю 2 жовтня, в Івано-Франківську відбулася чергова звітно-виборча конференція Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії. Делегати, котрі прибули з усіх районів області, обирали голову та провід прикарпатської УНП.

Згідно зі статутом УНП звітно-виборча конференція обласного осередку організації повинна відбуватися не рідше, а ніж один раз на два роки. Так минулого разу конференція проходила у вересні 2009 року і тоді головою ІФОО УНП був обраний Віктор Анушкевичус.

Цього року Віктора Анушкевичуса було повторно обрано керівником Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії, за це рішення проголосувала абсолютна більшість делегатів звітно-виборчої конференції.

Після підрахунку голосів та оприлюднення результатів таємного голосування слово взяв знову обраний голова. У своєму виступі він зазначив, що хоч Івано-франківська обласна організація і ввійшла до трійки лідерів серед обласних організацій УНП за результатами останніх виборів до місцевих рад, про те на цьому не слід зупинятися. Не слід також активізовувати роботу партії виключно за декілька місяців перед виборами – робота має проводитись постійно, потрібно повертати довіру людей до національно-демократичних сил. Ще одним важливим завданням залишається припинення відтоку партійних кадрів УНП до інших політичних сил та під інші політичні бренди, котрі виникають в нашій державі як гриби після дощу.

Крім голови організації також було обрано членів проводу ІФОО УНП. Так заступниками голови обласної організації УНП стали  начальник освіти ОДА Зінаїда Болюк (котру було обрано першим заступником), голова фракції УНП в обласній раді Василь Головчак, Мирослав Бойчук, Олексанр Островський та Ярослав Свелеба.

Івано-франківська область, УНП, Життя партії

Читайте також: