ГУБАНОВ провалив підготовку Рівненщини до навчального року

Рівненську область було названо серед трьох областей, де вкрай незадовільно готують школи до нового навчального року. Це стало відомо, на останньому засіданні Кабінету міністрів, яке відбулося 15 серпня 2012 року.

За цю ділянку роботи відповідає заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов, котрий згідно своїх функціональних обов’язків, організовує роботу щодо здійснення в області державної політики в галузі освіти.

Проте жодних коментарів та повідомлень про жахливий стан шкіл з цього приводу місцева преса та телеканали не згадали. Натомість голова Рівненської ОДА Василь Берташ констатує про стрімкі темпи підготовки освітніх закладів області до нового навчального року.

У зв’язку з цим Рівненська обласна організація Української Народної Партії звернулася до Василя Берташа з відповідним запитом, у якому просить повідомити реальний стан готовності шкіл прийняти дітей на навчання, а також про те, які умови цьогоріч було створено в області для організації навчального процесу та роботи вчителів.

Новини з областей, Рівненська область

Читайте також: