Директора житомирської «Укрпошти» покарають за дороге авто?

«Перевірити доцільність придбання  «Укрпоштою» автомобіля Skoda Superb Ambition 1.8TSI/118kW DSG вартістю 274 тис грн.»,— вимагає Житомирська обласна організація Української народної партії. Відповідне звернення підготовлено на ім’я прем’єр-міністра України.

В УНП обурюються «бенкетом чиновників під час чуми»: виходить, що в бюджеті бракує коштів для чорнобильців, афганців, пенсіонерів, проте керівники державних підприємств дозволяють собі купівлю дорогих авто. «Щонайменше, це суперечить режиму жорсткої економії,  неодноразово анонсованому Миколою АЗАРОВИМ»,— вважає юрист обласної УНП Володимир КРАСОВСЬКИЙ. Він упевнений, що «уряд і особисто АЗАРОВ, котрий неодноразово говорив про особистий контроль за такими справами, мав би швидко реагувати і передавати справи до прокуратури».

В УНП переконані, що «тільки за допомогою  громадського розголосу та втручання  вищих органів влади можна перешкоджати таким кричущим випадкам необґрунтованого витрачання бюджетних коштів чиновниками». КРАСОВСЬКИЙ нагадав, що «не так давно громадський розголос дозволив зупинити подібну оборудку міського голови Житомира», висловивши сподівання, що «і зараз реакція громади буде врахована урядовцями і будуть вжиті заходи щодо покарання службовця, котрий дозволяє собі розкошувати за державний кошт у країні, котра лише починає виходити з кризи».

Житомирська область

Читайте також: