Через мовну політику донецькі утверджують в українців психологію рабів – ШОВКОШИТНИЙ

ЯНУКОВИЧ і його команда утверджують в українському суспільстві рабську ментальність через лобіювання російських інтересів у мовному питанні. Таку думку висловив заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ.

«ЯНУКОВИЧ хоче ввести в Україні двомовність, спекулюючи Європейською хартією регіональних мов, яку сам ЯНУКОВИЧ не читав. Він просторікує про розширення мовних прав національних меншин за рахунок звуження мовних прав українців, чого в Хартії немає», – зазначив політик.

«Російською мовою в Україні можуть говорити гості, окупанти і їхні раби. Українець не може бути у своїй державі ні гостем ні окупантом. Українець, як господар в Україні, може говорити українською, як у своїх державах розмовляє решта людства. Російською може у своєму домі говорити тільки українець-раб, який за понад 300 літнє московське іго у такий мовний спосіб хотів виокремитися від своїх співвітчизників аби прислужитися окупанту. Кожен українець, говорячи російською підкреслює свій рабський статус. А ЯНУКОВИЧУ з компанією треба усвідомити своє місце у нашій державі. Рано чи пізно окупантів виганяють, а гості повертаються до себе додому», – підсумував Володимир ШОВКОШИТНИЙ.

Донецька область

Читайте також: