«Благодійний фонд для ЧФ РФ – чергова фінансова афера» – УНП

Фінансовою аферою назвав рішення Севастопольської міської державної адміністрації та уряду Москви створити благодійний фонд для допомоги російському флоту у розмірі 74 мільйона російських рублів щороку голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН.

«Ця афера коштуватиме міському та державному бюджету 8 млн. гривень щороку», – наголосив ФОМУШКІН. За його словами, дії міського голови та делегації уряду Москви можна розцінити як спробу злочинної змови з метою ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах.

Політки розказав, що «завдяки фонду, російській стороні вдасться уникнути сплати податків в бюджет Севастополя та України». «Адже, якщо б фінансування йшло як і раніше через комерційну структуру «Дім Москви», до 40% суми у виглядів податків йшло б українські бюджети», – підкреслив голова Кримської організації УНП.

«Прості математичні обрахунки показують, що завдяки ініціативі ЯЦУБИ, Україна буде щороку втрачати майже 8 мільйонів податкових гривень.

ФОМУШКІН переконаний, що «афера Володимира Яцуби і мера Москви Сергія Собяніна, ініціатором якої став саме український представник, має привернути увагу правоохоронних органів». «Відповідно до українського законодавства, фінансові транзакції іноземної держави з її українськими філіалами, представництвами чи іншими установами зобов’язані оподатковуватися», – нагадав голова Кримської УНП.

УНП, Крим

Читайте також: