Азаров подякував депутатам за підтримку і пообіцяв старатися

Прем'єр-міністр Микола Азаров подякував народним депутатам за підтримку уряду. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на «Урядовому порталі».Як відомо, у вівторок Верховна Рада не підтримала проект резолюції про його відставку.

Прем'єр запевнив, що свідомий помилок і недоліків у роботі уряду. Азаров заявив, що «зараз уряд прикладає всіх зусиль, щоб зберегти спокійну, нормальну обстановку в країні».Прем'єр-міністр Микола Азаров подякував народним депутатам за підтримку уряду.Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на «Урядовому порталі». Як відомо, у вівторок Верховна Рада не підтримала проект резолюції про його відставку.Прем'єр запевнив, що свідомий помилок і недоліків у роботі уряду. Азаров заявив, що «зараз уряд прикладає всіх зусиль, щоб зберегти спокійну, нормальну обстановку в країні».

«Завтра наша делегація поїде до Брюсселю, і ми продовжимо переговори, котрі дадуть можливість підписати Угоду про європейську інтеграцію на вигідних для України умовах»,— сказав він. За його словами одночасно в Москву вирушить делегація — відновлювати торгівельно-економічні зв’язки з Росією.Наостанок прем'єр подякував громадянам «за спокій і мужність, з якими ви сприймаєте небувало агресивну пропаганду».

«Ми з Вами разом, і ми витримаємо це випробування!»,— резюмував Азаров.

Як відомо, в центрі Києва продовжується масштабна акція протесту проти політики уряду Азарова і президента на згортання євроінтеграції.

Дайджест

Читайте також: